torsdag 31. januar 2013

Besøk fra Uddevalla!

Onsdag forrige uke fikk vi besøk av Ann-Charlotte og Villy! Vi hadde mange fine dager sammen hvor de fikk utforske Glasgow og sett sin sønn opptre på Operaen (som var høydepunktet!) 

Her er vi på George Square!


En tur på det moderne kunstmuseumet hører med sightseeingen!
Villy tegner Ann- Charlotte!Ikke så verst resultat :)Etter at Andreas var ferdig med skolen torsdag møtte han oss i byen og vi spiste på en deilig indisk restaurant!
Begge to hjemme på Bilsland Drive og slapper av før den store kvelden på fredag!

Her er noen bilder fra Theatre Royal hvor Andreas opptrådte i "A midsummer night´s dream"! Det var en fantastisk opplevelse både for foreldre og sin snart fru å se han på scenen!
Lørdag ble det bytur med kafébesøk der man kan få kjøpt Verdens Beste Gulerotkake:) 


Vi var en tur innom katedralen, og der var det visst en fiolinkonsert som vi fikk med oss! Bilder tatt utenfor katedralen!
På søndag var vi på "Verdi og Wagner Gala with Scottish Opera"- en helt fantastisk konsertopplevelse med middag på Jamie Oliver etterpå!Mandag morgen tok Ann- Charlotte og Villy turen til Edinburgh før de reiste hjem til Sverige dagen etter. Takk for hyggelig besøk!!!

2 kommentarer:

  1. Vi hade en fantastisk vecka i Glasgow, TACK! Edinburgh såg vi inte tillräckligt mycket av - det ösregnade. Vi längtar redan tillbaka. Trots att jag måste utsätta mig för nära-döden-upplevelse påflyget! Flygskräcken blir visst bara värre med åldern.

    SvarSlett
  2. Synd dere ikke fikk sett mer av Ednburgh, en vakker by! Flyskrekken får du gjøre noe med :)

    SvarSlett