lørdag 29. desember 2012

Jula 2012

God Jul alle sammen!!

Vi har hatt en kjempe fin juletid, både her hjemme og i Uddevalla! Vi fikk tidlig opp juletreet i år med hjelp av mor og far Gillebo som var på besøk første adventshelga! Julestjerna og julestrømper har blitt hengt opp, og så har vi vært så heldig som har fått et elektrisk piano som blir flittig brukt! Takk til Villy for den:)Julestemning i heimen!

Andreas og jeg hadde vår egen lille julefeiring lørdag 22 desember. Våre reisekofferter var fulle av gaver så vi valgte og åpne hverandres på forhånd, samt noen andre. Veldig koselig!!!


Bilde av vår nye elektriske piano som står inne på gjesterommet!
Julestemning på jobben! I lunchen ble vi overrasket av en skoleklasse som kom for å synge julesanger for oss på IBM:)23 desember vendte turen mot Oslo, mildt og sol i Edinburgh og nydelig utsikt fra flyet!


Da vi landet på Torp var det snøstorm og litt andre forhold enn det vi dro fra! Vi valgte å svinge av i Moss for å ha en overnatting før vi dro videre til Uddevall dagen etter. Det ble Home Alone 1 på hotellrommet og deilig hotell frokost på julemorgen!


Det var en nydelig sol som møtte oss i Uddevalla da vi svingte inn på parkeringsplassen til Ann- Charlotte som stod klar med gløggen sammen med Villy! 

Koselig pynt hjemme hos Ann- Charlotte!
Først feiret vi jul hos søster Eva med familie med god mat. Vi ble underholdt av Hanna med pianospill og med baryton tuba av Jesper! Takk for koselig besøk Eva, Kenneth, Jesper og Hanna!

 Deretter dro vi til Ayo sitt hus som var dekt til lang bord for rundt 20 personer. Juleaften ble feiret med masse god mat, godt selskap og masse julegaver! Det var så hyggelig for oss å se dere alle igjen! 
Vi klarte selvfølgelig å glemme kamaret så disse to bildene har vi fått fra Ann- Charlotte!
Andreas var julenisse- og en fantastisk jobb han gjorde!


1 juledag ble feiret hjemme hos Villy, bildet tatt ut av kjøkkenvinduet hans! En rolig koselig dag med deilig ribbe til middag!
Tidlig 2 juledag møtte vi Villy på parkeringsplassen like før vi skulle kjøre til Oslo. Han hadde satt på en ny vindusvisker som trengtes bytte. Takk igjen Villy, det sparte oss for mye fikling på en bensinstasjon:) Turen til Oslo gikk strålende, bare veier og masse energi drink!

På bussturen til Torp var det nydelig solskinn og det ble tatt noen bilder fra vinduet!
Da vi kom frem til Torp Flyplass var mor og far Gillebo på plass! Det var koselig å møtes litt før vi dro videre til Skottland. Vi ble foret med pizza, boller og brus- alltid så omtenksomme:)Ikke lenge etter at vi kom hjem, fikk vi besøk av vår hyggelie nabo på døren med en julepresang. Posen var fylt med masse herligheter som vi kan kose oss med lenge fremover. Litt av en gest!Vi ønsker alle en god romjul videre og et GODT NYTTÅR!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar