tirsdag 4. desember 2012

Oslo beøk!


I helga var vi så heldige som fikk besøk av mamma og pappa! Det ble en fantastisk helg med strålende sol, sightseeing, shopping, restaurant besøk, julemarked og adventskonsert. Det var rene juleaften da de kom med kofferter full av klær, sko og ting som var våre fra Oslo. Her kommer noen bilder fra helgen! 
 Julemarkedet på St Enoch!

Necropolis!


I taxi på vei til Amber Restaurant for å spise Kina mat! Pappa kler sin nye hatt:)
Første søndag i advent feiret vi med en god skottisk frokost etterfulgt av tenning av julestjernen. Vi fikk til og med satt opp juletreet som hørte med leiligheten! Nå koser vi oss!En tur innom den botaniske hagen!

Vi dro en tur innom Kelvingrove Art Museum og varmet oss med en kopp kakao mens vi hørte på en orgelkonsert!Deilig middag på en indisk restaurant før vi dro til Glasgow Cathedral på en adventskonsert! Mamma slapper av foran peisen hjemme i stua!


Mandag morgen har snøen lagt seg i Glasgow! Anna og Andreas er klar for en ny uke, mens mamma og pappa tar en rolig dag hjemme før turen vender til Norge igjen. 
Takk så mye for besøket, godt å se dere igjen!


2 kommentarer:

 1. Så flotte bilder!! Av både folk og natur:)
  Skottland ser så flott ut og dere ser ut til å ha hatt tidenes helg!!
  Digga hatten til Magne - den kledde han!!
  Alt godt for uka som ligger foran dere, turtelduer!
  We miss you!!
  Klem Janne

  SvarSlett
 2. Det var en flotters helg, og begge dro herfra med noe nytt og Skottisk:) Skottland er flott!! Savner dere søtnoser og God helg!

  SvarSlett