tirsdag 23. april 2013

Uddevalla!

Det var så koselig å komme til Uddevalla igjen! Solen strålte og vi fikk gått den nydelige strandpromenaden. Vi gleder oss til det blir sommer slik at vi kan bade og slikke sol her :) Vi fikk møtt mange av Andreas sine søsken, blant annet Ayo og familien, Eva og familien og Tunde og familien. Fikk desverre ikke bilder av alle sammen denne gangen, skal bli flinkere til å huske på det neste gang vi ses! Vi fikk også møtt Jesper og Carl David i Gøteborg. Det var første gangen jeg fikk møte Jesper som er Andreas sin venn fra 1 års alderen, veldig gøy!Her kommer en serie med solfylte bilder fra Uddevalla!


Hjemme hos Villy, her har vi spist mange deilige måltider!

 Her ser vi Ann- Charlotte sin fine campingvogn hvor hun sitter og maler!

Fenix!
Vi fikk til et koselig og spontant besøk hos Tunde, Rosanna, lille Isak og Buddy i Gøteborg! Isak har blitt så stor og så fin en gutt, veldig hyggelig å se dere igjen!

Vi var så heldig og fikk gått en tur med Buddy!Vi måtte til Strømstad for å hente passet til Andreas. Da kom Villy og Ann- Charlotte og vi fikk noen koselige timer sammen!Dette kunne vært forsiden på et cover  :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar