onsdag 10. juli 2013

Summertime!

Etter en tre ukers lang bryllupsreise så er vi nå klare for nye blogginnlegg!!! For en fantastisk bryllupsreise- det finnes ingen ord for å beskrive hvor herlig vi har hatt det :) 

Vi har opplevd utrolig mye og det kommer flere innlegg fra turen senere. Vi fikk i bryllupsgave fra mine søsken; Canon EOS 600D- med andre ord så har vi knipset tusenvis av bilder og vi gleder oss til å vise dere noen av de!


Nå er vi en halvtimes kjøretur fra Salisbury, sør England. Vi kom hit søndag og ble hentet av vår hyggelige vert Kristin som vi bor hos med hennes familie. Det føls virkelig ut som å bo på hotell, vi har eget rom med bad i et hus som ligger i nydelige omgivelser- enorme hager, hester som traver rundt like ved og nydelige solnedganger. Andreas var med første dagen på øvelser, men har vært hjemme i to dager nå med bihulebetennelse. Han får antibiotika og mye pleie, så han er nok tilbake på øvelser i morgen og tar det rolig. Jeg har ikke hatt noe i mot at han har vært hjemme for å si det sånn

Andreas har fri til helgen, planen er da å dra sørover til en kystby som heter Bournemouth. Det er visst fantastiske strender der, noe vi aldri blir lei av!Her kommer det bildedryss fra der vi bor!

Instagram snapshots!In the Garden!
Salisbury!

"Hotellet" vårt :)
Utsikten fra rommet vårt er ikke å klage på!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar